Vacature: officemanager / juridisch secretaresse

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige multitasker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

EntzingerScheltinga Arbeidsrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor, dat zich richt op het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en sportrecht. Samen met onze klanten bepalen we een heldere strategie voor de meest uiteenlopende juridische uitdagingen. Wij staan voor heldere communicatie, oprechte betrokkenheid en korte lijnen. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze collega’s.

Op onze mooie locatie in Groningen breiden wij ons team graag direct uit met officemanager/juridisch secretaresse.

Wat ga je doen?

Heel veel verschillende dingen, want als office manager/juridisch secretaresse ben je de sleutelfiguur van het kantoor en een belangrijke schakel tussen het team en de relaties van kantoor. Je werkzaamheden zullen het volgende inhouden:

  • Je bent de steun en toeverlaat van onze advocaten en juristen en hen ontzorg je. Het gaat daarbij onder meer om het beheer van de agenda’s, telefonische ondersteuning, verzorgen van administratieve werkzaamheden zoals dossierbeheer, correspondentie en het gereed maken van  processtukken;
  • Je bent verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken van het kantoor;
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een kennissessie op kantoor of op een andere locatie;
  • Je bent verantwoordelijk voor de facturatie;
  • Je helpt mee met het beheer van onze website en social media kanalen.

Oftewel: geen enkele dag zal hetzelfde zijn.

Wat vragen wij?

Als officemanager/juridisch secretaresse ben je stressbestendig, proactief en klantvriendelijk. Je werkt zorgvuldig en bent een kei in plannen en organiseren. Daarnaast ben je digitaal vaardig en heb je affiniteit met het arbeidsrecht.

Wat bieden wij?

  • Een informele werksfeer met gezellige en ambitieuze collega’s;
  • Een baan voor 16-24 uren per week in Groningen;
  • Een passend salaris;
  • Verantwoordelijk werk.

Interesse?

Voel jij je na het lezen van deze vacature aangesproken? We komen dan graag met je in contact! Graag zien we jouw CV en (korte) motivatiebrief uiterlijk 1 oktober 2022 tegemoet. Je mag jouw e-mail toezenden naar Niek Entzinger (niek@entzingerscheltinga.nl). Wil je meer informatie of heb je vragen over de vacature, neem dan telefonisch contact op met Niek via 06-29596025.

Ben jij zzp-er en heb je interesse in deze functie? Ook dan komen we graag met je in contact!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gerelateerd